Centrele de vaccinare anti-COVID de la Lugoj vor funcționa în aceeași locație

Cele două centre de vaccinare anti-COVID-19, care vor fi deschise la Lugoj pentru etapele a doua și a treia de imunizare vor funcționa în incinta Sălii de sport „Lavinia Miloșovici”, dar vor avea circuite separate.

Primarul Claudiu Buciu a anunțat că a început amenajarea acestora, fiind demarată achiziția pentru materialele necesare și în câteva zile cele două centre vor fi funcționale.

„Am început achizițiile pentru materialele necesare și în câteva zile o să fie funcționale. Vor fi două incinte separate în Sala de sport <Lavinia Miloșovici>, astfel încât să funcționeze ca două centre de vaccinare independente, pentru că este un anumit circuit care trebuie respectat. Am început achizițiile pentru materialele necesare și în câteva zile o să fie funcționale”, a declarat primarul Claudiu Buciu.

În județul Timiș vor fi deschise 32 de centre de vaccinare anti-COVID, în: Timișoara (17 centre), Lugoj (2), Buziaș, Făget, Deta, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Recaș, Gătaia, Giroc, Dumbrăvița, Ciacova, Ghiroda, Moșnița Nouă și Săcălaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.