O femeie din Gorj, care a venit din Italia cu autocarul și a încercat să scape de carantină, depistată de polițiștii din Lugoj

O femeie de 38 de ani, din județul Gorj, care a venit din Italia călătorind cu trei autocare și a încercat să ascundă autorităților că vine dintr-o țară aflată în carantină, a fost depistată, vineri, de polițiștii din Lugoj.

Femeia a plecat în 10 martie cu un autocar din Italia spre Germania, de unde, în 12 martie, a plecat cu un alt autocar spre Timișoara, iar vineri, în 13 martie, a urcat într-un alt autocar care făcea curse de la Timișoara spre Gorj.

Autoritățile au aflat însă că femeia de 38 de ani venea din Italia și au oprit autocarul în trafic, în apropiere de Lugoj.

Femeia a fost plasată în carantină. De asemenea, pe numele acesteia a fost constituit un dosar penal.

”Femeia de 38 de ani a fost depistată de polițiștii lugojeni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Ceilalți călători din autocar și-au constinuat drumul spre destinație, sub escortă, unde vor fi puși în izolare.

 

Un comentariu la „O femeie din Gorj, care a venit din Italia cu autocarul și a încercat să scape de carantină, depistată de polițiștii din Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.