Cel mai potrivit candidat pentru Lugoj în aceste alegeri! (P)

Dragi lugojeni,

Mă adresez dumneavostră în primul rând ca cetăţean preocupat de viitorul oraşului nostru, ca părinte care îşi duce copiii la şcoală şi grădiniţă în Lugoj şi ca părinte care ştie ce înseamnă să ai un copil plecat pe meleaguri străine. Mă adresez dumneavoastră ca tată care nu îşi poate strânge fiul în braţe, atunci când simte nevoia, din cauza distanţei care ne desparte şi ca fiu al unor părinţi care au muncit cinstit întreaga viaţă sperând că măcar copiii lor o vor duce mai bine şi nu vor fi o altă generaţie de sacrificiu. Părinţi care au ieşit la pensie cu gândul că, poate, măcar nepoţii lor vor trăi într-o societate normală în care contează cinstea, corectitudinea şi valorile creştine. Vă scriu ca fiu care a fost nevoit să îşi privescă neputincios părintele cum se stinge pe patul spitalului lugojean, unde uneori nu se poate face mare lucru pentru cei bolnavi, iar dacă nu dispui de bani să mergi la specialişti la Timişoara sau în străinătate nu ai nicio sansă la viată, ca prieten, coleg sau cunoscut, ca simplu lugojean care munceşte cinstit la fel ca dumneavostră si care îşi plăteşte taxele şi impozitele şi, mai ales, ca om care vrea să ajute cu orice poate, atunci când cineva are nevoie o mână de ajutor!

M-am născut şi am crescut în Lugoj, oraşul în care am absolvit şcoala gimnaziala, liceul şi facultatea, iar mai apoi masteratul în Administraţie publica locală. Am 48 de ani, am trei copii şi am început să muncesc încă de la vârsta de 18 ani, aici în Lugoj,  locul în care m-am căsătorit şi în care am ales să îmi cresc copiii, cu toate greutăţile, nedreptăţile şi piedicile de care fiecare dintre noi, părinţi, copii sau bunici avem parte. Am decis în urmă cu patru ani să mă implic în viaţa administrativă şi mai târziu în cea politică a Lugojului, fiindcă am stat prea mult timp pe margine şi am constatat că lucrurile nu se vor schimba niciodată dacă nu te implici şi nu încerci să le schimbi. Am luat această decizie după ce fiul meu a emigrat din ţară, pe considerentul că aici nu îşi poate construi un viitor. M-am implicat pentru că nu cumva mai târziu fetiţele mele să îi urmeze exemplul şi să plece din Lugoj, reprosandu-mi că nu am făcut mai mult pentru a contribui la schimbarea în bine a acestui oraş. Îmi doresc ca fii şi ficele noastre să aibă şi varianta de a rămâne la Lugoj  alături de noi, părinţi sau bunici, nu doar aceea de a pleca să îşi caute un viitor mai bun în alte locuri.

Orice schimbare porneşte insă de la fiecare dintre noi şi se poate face doar cu oameni competenţi şi oneşti, oameni care înţeleg cum ar trebui să funcţioneze corect lucrurile în administraţia locală, în sănătate, în învăţământ, în mediul de afaceri şi în toate celelalte domenii, oameni care respectă legile, oameni care ştiu unde s-a greşit şi mai ales ce trebuie schimbat pentru că Lugojul să se dezvolte, oameni care au soluţii şi pot crea punţi de legătură între unii şi ceilalţi şi care acceptă ideile şi propunerile benefice pentru oraş care vin de la cetăţeni. Eu ştiu să discut cu oamenii şi împreuna cu ei să găsesc soluţii pe care apoi să le implementăm în folosul nostru al tuturor. Voi face asta alături de dumneavostră, fiindcă de prea multă vreme suntem dezbinaţi, cuprinşi de furie şi privim cu răutate orice proiect sau idee care vine de la celălalt, iar din această atitudine nimeni nu are nimic de câştigat. Dimpotrivă, avem cu toţii de pierdut. Şi noi, şi Lugojul nostru!

Candidez la funcţia de Primar al Municipiului Lugoj, deoarece îmi doresc să fiu parte a factorului de decizie şi execuţie în administraţia locală, iar problemele cu care ne confruntăm în prezent cu toţii să fie în cele din urmă rezolvate. Aşteptam de prea mult timp să avem parte de condiţii decente la spital, pentru că degeaba avem aparatură performantă dacă pacienţii nu sunt primiţi şi trataţi cu empatie de medicii, asistentele şi tot personalul care, la rândul său, nu lucrează întotdeauna în condiţiile cele mai bune. Aşteptam de multă vreme soluţii moderne în trafic şi noi locuri de parcare, drumuri şi trotuare de calitate şi speram de prea mulţi ani la un oraş curat şi verde, în care cetăţenii să aibă apă de calitate şi presiune la robinete, locuinţe sociale şi terenuri destinate tinerilor, pentru că aceştia să îşi poată construi o casă şi astfel să rămână în Lugoj, proiecte cultural-educative şi servicii sociale adecvate pentru persoanele cu dizabilităţi, locuri de joacă sigure şi corespunzatoare pentru copii în fiecare cartier, de transport în comun civilizat, toalete publice moderne în toate zonele de interes public din oraş şi în mod special în parcuri, de condiţii decente şi corecte în creşe, şcoli şi grădiniţe, de locuri de divertisment pentru tineri şi multe altele. Pentru fiecare dintre ele există soluţii de rezolvare, iar eu ştiu cum să le implementez.

Împreună cu colegii mei din Partidul Mişcarea Populară Lugoj am  închegat o echipă de oameni pricepuţi, inimoși şi dornici să arate cum se construiește o administraţie corectă de Lugoj, care să fie bazată pe transparentă şi care să îşi desfăşoare activitatea în sprijinul tuturor cetăţenilor. Cu siguranță va fi mult de lucru, în absolut toate domeniile, însă eu şi echipa PMP Lugoj ne bazăm pe sprijinul real al dumneavoastră, fiindcă doar împreuna vom putea reuşi. Am fost întotdeauna vocea cetățenilor şi am dus mai departe în Consiliul local şi pe masa executivului toate solicitările şi propunerile dumneavoastră. Unele şi-au găsit rezolvare, altele au fost amânate de factorii de decizie din Primăria Lugoj, însă nu am renunţat niciodată în a-mi desfăşura activitatea în folosul lugojenilor şi am luptat în continuare pentru că asta este obligatia celor pe care cetățenii i-au ales sa ii reprezinte. Am convingerea că politica în general şi administraţia locală în mod special trebuie făcute separat, dar întotdeauna de către oameni  competenți, cu simț civic şi cu o deschidere largă faţă de problemele tuturor cetăţenilor. Voi fi alături de dumneavostra şi mă voi implica şi de acum înainte în rezolvarea problemelor care, până la urmă, ne afectează pe toţi, fiindcă, cu toţii suntem locuitori ai acestui oraş şi tuturor ne pasă de el şi de viitorul său! Toţi pentru Lugojul nostru!

Votaţi Liviu Brindusoni – PRIMAR şi echipa PMP la CONSILIUL LOCAL, poziţia 3 pe buletinul de vot! E vremea schimbării şi e timpul să ne implicăm cu toţii pentru a decide împreună ce facem cu viitorul nostru, al copiilor şi nepoţilor noştri! Toţi pentru Lugojul nostru!

 

Cu respect,                                                                                      

Emil Liviu BRÎNDUȘONI

Candidat pentru funcţia de  PRIMAR  al Municipiului Lugoj

Un PRIMAR pentru oameni!

 

Lugoj Expres Cel mai potrivit candidat pentru Lugoj în aceste alegeri! (P) primar PMP Lugoj PMP Lugoj Liviu Brîndușoni Consiliul Local Lugoj candidat

 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Timiș; Executat de Boldureanu Petrică PFA; COD MANDATAR 21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.