Balul Mărțișorului, un omagiu adus femeilor… de AUR

Sărbătorile dedicate femeilor și primăverii au început, la Lugoj, cu „Balul Mărțișorului – tradiție și simbol”, organizat de filiala locală a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Evenimentul, desfășurat la Terasa Ana Lugojana, a reunit aproximativ 100 de persoane, doamnele și domnișoarele fiind întâmpinate de către Marius Zănoagă, președintele AUR-Lugoj, cu câte un mărțișor și urarea de a avea o primăvară minunată.

Atmosfera a fost una relaxantă, cu muzică, dans și bună dispoziție.

La eveniment a participat și deputatul Ciprian Titi Stoica. Parlamentarul le-a urat domnelor și domnișoarelor „să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos pe lume”, mentionând și că „a început campania electorală și avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră”, pentru că „a venit rândul să dărâmăm acest sistem care ne-a condus 34 de ani”.

Totodată, deputatul Ciprian Titi Stoica l-a prezentat pe Ladislau Szabo (Ady Szabo, cum este cunoscut de lugojeni), candidatul AUR la Primăria Lugoj, ca fiind „un om extraordinar, un antreprenor de succes, un om despre care am auzit doar lucruri bune și care cred că poate să redea Lugojului speranța, poate să reformeze acest municipiu, un loc minunat, despre care în urmă cu mai bine de 34 de ani se spunea că este unul dintre cele mai frumoase orașe”.

La rândul său, Ady Szabo a spus, printre altele: „Știu că sunt multe probleme în Lugoj, pentru care, cu ajutorul dumneavoastră, vor găsi soluțiile optime să le rezolvăm. Despre acestea vom discuta în 15 martie, când va avea loc lansarea mea și a candidaților pentru consiliul local. Până atunci vreau să vă doresc o primăvară frumoasă, distracție plăcută la această frumoasă sărbătoare a primăverii și să ne vedem sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu că împreună vor reuși să redăm Lugojului strălucirea de altădată”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.