Atenție! Se oprește furnizarea apei în mai multe cartiere din Lugoj

Societatea „Meridian 22”, care administrează serviciile de alimentare cu apă și canalizare în Lugoj, va efectua vineri, 23 februarie, lucrări de mentenanță la Uzina de apă nr. 2, de pe strada Timișorii.

Din această cauză, între orele 8:30 – 12:30 se va întrerupe furnizarea apei în mai multe cartiere din municipiu. Zonele afectate sunt:  Timișorii, Cotu Mic, Micro V, Micro IV, Micro III, Micro II și Splaiul 1 Decembrie 1918.

 În celelalte cartiere din municipiu presiunea apei va fi scăzută.

”După finalizarea lucrărilor și reluarea alimentării cu apă este posibil să se observe o creștere temporară a turbidității. Recomandăm abonaților să lase apa să curgă pentru câteva minute până când aceasta își va recăpăta parametrii obișnuiți de claritate. În eventualitatea în care se constată că apa nu revine la standardele de claritate după acest interval, Meridian 22 stă la dispoziția clienților săi pentru orice sesizări sau asistență suplimentară, inclusiv prin intermediul unei echipe pregătite să efectueze verificări suplimentare”, au transmis reprezentanții societății „Meridian 22” Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.