Asociația „Free Amely 2007” a castrat/sterilizat gratuit 120 de câini și pisici

Asociația „Free Amely 2007” a desfășurat, zilele trecute, cu sprijinul a sponsorului Eduxanima, în parteneriat cu PeTA Germania, o nouă campanie gratuită de castrare/sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân.

Acțiunea a avut loc la adăpostul asociației, situat între satele Tapia şi Măguri, iar operațiile au fost efectuate de o echipă coordonată de dr. Darius Terheș, sprijinită și de două prietene ale asociației: Antonella Fantinato, studentă în anul V la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, și Elena Nicolescu, din Tapia, elevă în clasa a XII-a la Liceul Coriolan Brediceanu din Lugoj.

După cum a anunțat Elena Balaj, președinta Asociației „Free Amely 2007”, în cadrul acestei campanii au fost castrate/sterilizate 120 de animale, din care 44 de câini (27 femele și 17 masculi) și 76 de pisici (56 femele și 20 masculi).

„Ne bucură faptul că cetățenii au înțeles că și pisicile vor deveni în scurt timp o problemă, dacă sunt lăsate să se înmulțească non-stop. Castrarea este benefică și pentru sănătatea câinilor și pisicilor. Alături de echipa condusă de Dr. Darius Terheș, au venit să ne ajute, voluntar, și două prietene ale Asociației Free Amely 2007, Antonella Fantinato, studentă la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, anul V și Elena Nicolescu din Tapia, elevă la Liceul Coriolan Brediceanu din Lugoj, clasa a XII-a. Câinii și pisicile din Adăpostul Free Amely 2007 au primit ca donații, în această campanie, 325 RON și un sac de boabe. Mulțumim tuturor celor ce au contribuit la succesul acestei campanii”, a mai precizat Elena Balaj, președinta Asociației „Free Amely 2007”.
Lugoj Expres Asociația „Free Amely 2007” a castrat/sterilizat gratuit 120 de câini și pisici sterilizare pisici Lugoj castrare gratuită campanie câini Asociația „Free Amely 2007” adăpostul de câini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.