Alianța USR-PLUS și-a anunțat candidatul pentru Primăria Lugoj: Daniela Țepeș

Alianța USR-PLUS va intra în bătălia electorală pentru funcția de primar al municipiului Lugoj cu un „expert contabil, cu experiență europeană în domeniu”: Daniela Țepeș, președintele USR Lugoj.

„Mă numesc Daniela ȚEPEȘ și sunt expert contabil, cu experiență europeană în domeniu. Cu toate acestea, nu am părăsit niciodată Banatul. Sunt născută și crescută în Lugoj și locuiesc de zeci de ani în municipiul nostru, la bloc, deci cunosc la fel de bine ca toți lugojenii problemele locale, ale căror soluții țin doar de bunul-simț.

Elementul declanșator pentru implicarea în politică a fost Ordonanța anti-justiție din februarie 2017, care a scos în stradă un milion de români revoltați, proteste la care m-am alăturat și am participat săptămâni la rând. Atunci am înțeles că, doar ieșind în stradă, nu realizăm nimic. Implicarea politică este singura cale prin care putem schimba lucrurile.

Candidez la funcția de primar al Lugojului din partea Alianței USR PLUS pentru a face ,,curățenie generală” în primărie. Voi implementa bugetarea participativă, metoda prin care nu politicienii, ci lugojenii vor hotărî prioritățile invesțitiilor din fiecare cartier.

Cu ajutorul tinerilor mei colegi specializați în obținerea fondurilor europene, vom realiza izolarea termică a tuturor blocurilor din municipiul nostru.

Noi, Alianța USR PLUS, câștigătorii alegerilor europarlamentare de anul trecut în județul Timiș, participăm pentru prima data la alegeri locale, pentru o primărie fără hoți și fără corupți.

Ia-ți orasul înapoi ! Lugojul va înflori doar condus de oameni care muncesc și trăiesc cinstit”, este prezentarea-program a candidatei Alianței USR-PLUS la Primăria Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.