Accident cumplit, pe DN 68A: un tânăr a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Un grav accident de circulație s-a produs, sâmbătă dimineața, pe DN 68A, care leagă Lugojul de Deva, în zona localității Coșava.

„Un tânăr în vârstă de 21 de ani a condus o autoutilitară dinspre Făget spre Deva, iar la un moment dat, la ieșire din localitatea Coșava ar fi intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani”, a anunțat IPJ Timiș.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Făget și Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție si comandă și un echipaj SMURD, precum și o autospecială pentru transport personal și victime multiple din cadrul Detașamentului Lugoj. La fața locului au fost alocate și două ambulanță SAJ, dintre care una cu medic.

În urma impactului, din nefericire a rezultat decesul tânărului în vârstă de 21 de ani. De asemenea, o tânără în vârstă de 28 de ani, pasageră în autoutilitară și șoferul autotrenului au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(FOTO: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.