A fost anunțat candidatul PSD pentru Primăria Lugoj

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, numele candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Lugoj, la alegerile locale de anul viitor.

Conform spuselor liderului PSD Timiș, Călin Dobra, președintele PSD Lugoj, „și-a manifestat interesul și intenția de a fi candidatul PSD la Primăria municipiului Lugoj”.

Tot Călin Dobra va face și strategia PSD pentru Primăria Lugoj.

„Strategia pentru Lugoj o va face, în primul rând, președintele PSD Lugoj, domnul Călin Dobra, care și-a manifestat interesul și intenția de a fi candidatul PSD la Primăria municipiului Lugoj. În măsura în care această strategie va fi conturată, evident că vom veni cu aportul și cu sprijinul pe care îl putem aduce din partea organizației. Dar, cu siguranță, mai bine decât Călin Dobra și organizația Lugoj nu știe nimeni ce avem de făcut la Lugoj”, a spus Alfred Simonis, președintele PSD Lugoj.

 

Lugoj Expres A fost anunțat candidatul PSD pentru Primăria Lugoj strategia PSD PSD Timiș PSD Lugoj PSD primăria lugoj primar candidatul PSD candidat Primăria Lugoj Călin Dobra Alfred Simonis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.