Spectacol voleibalistic: Agroland Timișoara – victorie de 3 puncte, CSM Lugoj – doar un punct

Cele două reprezentante ale voleiului feminin bănățean în Divizia A1 și-au mărit zestre de puncte în cea de-a doua etapă din play-off.

Agroland Timișoara s-a impus cu 3-1 (25-22, 26-24, 22-25, 25-20) în meciul cu Știința Bacău, disputat în deschiderea cuplajului voleibalistic de la Lugoj. Cu cele trei puncte adunate, formația pregătită de Bogdan Paul continuă să spere la ocuparea locului patru la finalul campionatului.

În cel de-al doilea joc al cuplajului, CSM Lugoj a cedat cu 2-3 (25-17, 27-25, 15-25, 22-25, 12-15) în partida cu CSM Târgoviște. Voleibalistele din Lugoj au început meciul bine și și-au adjudecat primele două seturi, dar, apoi, au cedat ușor setul trei, dând prilejul formației din Târgoviște să se mobilizeze și să obțină victoria în tie-breack.

În urma acestor rezultate, Agroland Timișoara își păstrează poziția a 5-a în clasamentul Diviziei A1, cu 38 de puncte (cu trei mai puțin decât ocupantele locurilor trei și patru, Știința Bacău și CSM Târgoviște), iar CSM Lugoj ocupă locul 6, cu 20 de puncte.

Cuplajul voleibalistic de la Lugoj s-a axat și pe o cauză umanitară, Agroland Timișoara și CSM Lugoj implicându-se și în acțiunea de strângere de fonduri pentru ajutorarea unei fetițe de 12 ani, care suferă de o boală rară. În cadrul acestei acțiuni, cele două formații bănățene au scos la licitație două tricouri cu autografele jucătoarelor, iar la intrarea în sală a fost amplasată o urnă pentru donații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.