Primarul Claudiu Buciu, acuze la adresa polițiștilor locali: „Ei au o relație de prietenie cu contravenienții”

Primarul Claudiu Buciu a declarat că este nemulțumit de activitatea polițiștilor locali, care, în opinia sa, “au o relație de prietenie cu contravenienții”.

Astfel, în luna februarie va fi schimbată organigrama Poliției Locale Lugoj  și se are în vedere chiar… schimbarea conducerii.

„Și eu sunt la fel de nemulțumit ca și lugojenii de activitatea Poliției Locale. De aceea o să iau în considerare schimbarea conducerii, în cel mai scurt timp. Eu sunt de bună credință și am analizat toate nemulțumirile celor de la Poliția Locală, dar, din punctul meu de vedere, lucrurile nu stau chiar așa. Și dacă nu ai oameni, cei pe care îi ai trebuie folosiți. Dar ei au o relație de prietenie cu contravenienții. Dacă noi solicităm controale tematice pe anumite chestiuni și ei se duc la cei vizați, îi anunță înainte că o să vină în control și spun că i-a trimis primarul. Ori primarul încearcă să respecte și să aplice o lege! Atât! În multe cazuri, sunt relații mai vechi între ei și cei care încalcă diverse regulamente locale. Ei nu pot să depășească, probabil, relațiile de prietenie, dar asta nu ne interesează pe noi. Ați văzut, în continuare se aruncă gunoaie în multe părți ale orașului, în mod necontrolat. Pe mal au aruncat băncile și coșurile de gunoi, iar ei nu au identificat pe nimeni, deși sunt și camere video în oraș. Degeaba! Sunt unele detalii destul de neplăcute pe care nu aș vrea să le discut, dar sunt foarte nemulțumit. În alte localități, Poliția Locală își face datoria și este luată în seamă de cetățeni. La noi, toată lumea râde de Poliția Locală! Toți îi iau peste picior! Ei sunt foarte bine plătiți, au echipamente, au normă de hrană, acum le luăm și mașini pentru patrulare, dar rezultatul e spre zero, dacă ne uităm câte sancțiuni dau sau cum discută cu cetățenii. (…) Există și colegi OK la Poliția Locală, dar modul de funcționare e defectuos. Nu sunt pus pe tăiat capete, dar Poliția Locală chiar funcționează foarte prost”, a declarat primarul Claudiu Buciu.

Un comentariu la „Primarul Claudiu Buciu, acuze la adresa polițiștilor locali: „Ei au o relație de prietenie cu contravenienții”

  • 12 ianuarie 2022 la 16:28
    Permalink

    Bravo domnule primar ,aveti dreptate va rog sa-i puneti sa se ocupe si de parcarile aiurea zona Cec Raifaisen str cu Macul rosu zona cu strazile care duc la piata G Cosbuc si va mai rog cu toate ca nu tine de d-voastra sa interveniti pentru a grabi plombarea gropi taiate in asfalt de la intrarea in Maguri venind dinspre Tapia e taiata din primavara 2021.Va multumesc . Custima si respect Nicolae Petrovici

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.