Serată lirică, la Casa Bredicenilor

La Casa Bredicenilor din Lugoj va avea loc duminică, 13 noiembrie, de la ora 17, o serată lirică organizată de Asociația pentru Cultură Bănățeană, în parteneriat cu Biblioteca Municipală Lugoj, sub egida ediției a IV-a a Concursului Internațional de Canto „Tiberiu Brediceanu” (director artistic – mezzosoprana Aura Twarowska).

În cadrul evenimentului, mezzosoprana Camelia Cuzub, laureată cu Marele Premiu la ediția precedentă a Concursului „Tiberiu Brediceanu”, va susține un recital de excepție, acompaniată la pian de Raluca Miclăuș.

În program, arii și lieduri din creația compozitorilor Johann Strauss, Georges Bizet, Tiberiu Brediceanu, Emil Monția și Gheorghe Dima.

De asemenea, va avea loc și lansarea cărții “Alexandru Racolța: Poezii”, o ediție îngrijită și prefațată de prof. dr. Constantin Tufan Stan, cu un portret literar de Gheorghe-Alexandru Iancovici (prezintă: Cristian Ghinea), și va fi lansat CD atașat volumului, cu arii interpretate de tenorul Alexandru Racolța, fost solist al Operei Române din Cluj-Napoca (prezintă: Andrei Racolța).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.