Republicanii din Timiș și-au desemnat candidatul la președinția Consiliului Județean

Filiala Timiș a Partidului Republican din România și-a desemnat candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în persoana lui Gabriel Toie.

Gabriel Toie are 39 de ani, este de profesie jurist, iar timp de 10 ani a activat ca inspector anti-fraudă în cadrul unei multinaționale. Gabriel Toie este născut și crescut în Timiș, județ în care este ancorat încă de mic copil, deoarece profesia tatălui său a făcut ca Gabriel să locuiască în mai multe părți ale acestui județ. Ca și copil și-a format o anumită percepție asupra realității și a vieții de bănățean.  Maturitatea și experiența profesională l-au împins în a se implica în politică pentru a-și aduce aportul la îmbunătățirea nivelului de trai al fiecărui cetățean din acest județ.

¨Prin prisma activității profesionale am reușit să cunosc și să interacționez cu oameni din fiecare sat, comună sau oraș al județului nostru. Am văzut, de-a lungul timpului, neajunsurile oamenilor, am trăit o parte din ceea ce trăiește fiecare cetățean al județului și aici fac referire la infrastructură, servicii, la locuri de muncă până la oportunități pentru tineri ca să își dezvolte afaceri proprii specifice fiecărui colț de județ și astfel să nu mai depopuleze satele și comunele. Consider că toate aceste experiențe m-au ajutat să am o privire de ansamblu obiectivă asupra realității din județul nostru. M-au determinat să mă implic activ pentru a folosi toată experiența acumulată în folosul fiecărui cetățean al județului Timiș. Nu candidez pentru a face promisiuni ci pentru a pune lucrurile în mișcare, pentru că și eu simt cum suntem împiedicați de birocrație și de limitele de care ne izbim zi de zi pentru a reuși să ducem la bun sfârșit orice proiect¨, spune Gabriel Toie.

De când activează în sfera politică, Gabriel Toie a participat activ la demersurile pentru implementarea unui program de dezvoltare a rețelei de gaz la nivelul fiecărui sat din județul Timiș. De asemenea, consideră că apropierea de cetățeni este deosebit de importantă, iar un prim pas sunt ședințele comune între consilierii județeni și consiliile locale, unde să participe și cetățenii pentru a culege problemele direct de la aceștia. Totodată, candidatul la președinția Consiliului Județean Timiș dorește să pună un mare accent pe reabilitarea și reînființarea taberelor școlare și transferarea lor în patrimonial județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.