PUSL Timiș, cu Titu Bojin la timonă, și-a fixat obiectivul pentru alegerile locale de anul viitor: 7% și 7-8 primari

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) și-a constituit organizații în aproape toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Timiș, de când Titu Bojin a preluat, la sfârșitul anului trecut, președinția filialei județene.

„Filiala PUSL Timiș se dezvoltă. Suntem în grafic cu ceea ce ne-am planificat încă de la venirea mea ca președinte al PUSL Timiș. Ceea ce ne-am planificat este realizat! Discutam, inițial, de 80 de organizații, iar astăzi avem 82 de organizații din 99, iar numărul membrilor a crescur la aproape 1.100, dintre care peste 200 sunt în cadrul PUSL Timișoara. Mă bucur că și organizația Timișoara se întărește tot mai mult și cetățenii sunt interesați să se înscrie în partidul nostru. Vrem ca la Timișoara să mergem tot mai bine. Mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat și care sunt cu noi în echipă și am desfășurat cu succes atâtea activități. Sper că până în 18 noiembrie, când va avea loc conferința județeană de alegeri, să avem 85 de organizații PUSL în Timiș, închegate și să fie și cu numărul de membri conform statutului”, a declarat Titu Bojin, președintele PUSL Timiș, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri.

În ceea ce privește alegerile locale de anul viitor, Titu Bojin a anunțat că obiectivul PUSL Timiș este atingerea unui procent de cel puțin 7%, ceea ce înseamnă 2-3 mandate de consilieri județeni, dar și obținerea a 7-8 funcții de primar și consilieri locali în jumătate dintre localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.