PSD a anunțat, oficial, candidatul pentru Primăria Lugoj: Călin Dobra – cel mai experimentat candidat pe care îl are PSD în Timiș

Conducerea PSD Timiș a fost prezentă, sâmbătă 6 aprilie, la Lugoj, pentru a anunța, oficial, candidatul social-democrat pentru Primăria Lugoj.

Social-democrații vor să cucerească, din nou, funcția de primar în Lugoj prin Călin Dobra, care este, după cum a subliniat Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, „cel mai experimentat candidat pe care îl are PSD în Timiș”.

„Este un moment important pentru organizația PSD Lugoj, și nu numai pentru organizație, ci și pentru mine în mod special, dar și pentru comunitatea din Lugoj. Pentru că astăzi îmi anunț, oficial, candidatura la funcția de primar al municipiului Lugoj. Este o responsabilitate foarte mare pentru mine, pe care mi-o asum. Știu foarte bine ce înseamnă această candidatură și mi-am asumat-o, împreună cu colegii mei. (…)  Îmi asum această responsabilitate pentru că știu ce am de făcut, având experiența acumulată. Este vorba de aproximativ 12 ani de administrație, fie că vorbim de funcția de subprefect, pentru o durată scurtă de timp, fie că vorbim de funcția de consilier local sau de 8 ani de management la nivelul administrației județene, 4 ani ca vicepreședinte și 4 ani în funcția de președinte al Consiliului Județean, iar din 2020 și până în prezent, ca și consilier județean. (…) Știm ce avem de făcut și ce trebuie să facem împreună cu echipa PSD Lugoj, legat de administrația locală. Mi-am asumat această responsabilitate pentru că vedem în fiecare zi ce se întâmplă la nivelul municipiului. Din păcate, orașul nostru a rămas în urmă. Chiar dacă pe hârtie avem foarte multe proiecte, niciunul nu este implementat, nu este pus în practică. E ușor să discuți, dar e foarte greu să faci administrație dacă administrația o concentrezi spre cetățean. Cred că e foarte important să adaptăm nevoile cetățenilor la ceea ce înseamnă o administrație modernă. Știu că această responsabilitate nu este simplă și nu e ușor de dus la bun sfârșit, dar sunt ferm convins că atunci când voi prelua fotoliul de primar, din prima zi voi ști foarte clar, datorită expertizei acumulate de-a lungul anilor, ce trebuie să fac pentru municipiul Lugoj. Multitudinea de probleme cu care ne-am lovit în fiecare zi m-au făcut să fiu hotărât în ceea ce privește candidatura mea. Pentru că orașul nostru, din păcate, a rămas mult în urmă. Asta m-a determinat să iau decizia de a candida la funcția de primar al municipiului Lugoj”, a declarat Călin Dobra, menționând că, împreună cu colegii din conducerea PSD Timiș, prezenți la Lugoj, doresc să transmită un mesaj de unitate și de forță administrativă în ceea ce privește implementarea proiectelor municipiului Lugoj.

Președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, și-a arătat susținerea pentru Călin Dobra, despre care a afirmat că este cel mai experimantat candidat pe care PSD îl are în Timiș.

„Vreau să încep prin a-i mulțumi și a-l felicita pe Călin pentru că a luat această decizie. Știi că după ce ai fost în toate pozițiile în care a fost Călin, nu e o decizie ușoară să te întorci la o funcție de primar. E o decizie pe care o poți lua doar dacă o iei cu suflet. Călin ar fi putut avea orice poziție și-ar fi dorit, dar dorința lui a fost în permanență să se întoarcă acasă, la Lugoj. Lugojul are nevoie de oameni implicați, care să facă, nu doar să vorbească. Această campanie trebuie să fie una pozitivă, una curată, fără atacuri”, a declarat Alfred Simonis.

De asemenea, liderul PSD Timiș a vorbit și despre datoriile pe care PSD le are față de Lugoj.

“PSD Timiș are niște datorii față de Lugoj. Fosta administrație social-democrată a avut o mare teamă de Călin, se temea ca el să nu crească prea mult, de aceea multe dintre proiectele sale au fost înfrânate permanent și sistematic, pentru ca Dobra să nu crească în Lugoj. Iată că nu a trecut mult timp și Călin a luat decizia de a candida pentru funcția de primar al municipiului. Eu și Călin vom repara această datorie. Orașul are un potențial imens. Împreună putem să facem ceea ce nu am reușit în fostele administrații social-democrate. Călin are întreaga susținere a PSD în această cursă”, a spus Alfred Simonis.

 

 

 

 

 

.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.