Municipiul Lugoj organizează concurs pentru: Polițist local – 2 posturi

Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice specifice de execuție vacante din cadrul Direcției Poliția locală, după cum urmează:

– Polițist local, clasa I, grad profesional asistent, Compartiment protecția mediului

– Polițist local, clasa I, grad profesional asistent, Compartiment disciplina în construcții și afișaj stradal.

Concursul este organizat în baza art. II din Legea nr.203/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Durata normală a timpului de lucru pentru cele două funcții publice specifice de execuție vacante este de 8h/zi, respectiv 40h/săptămână.

Proba scrisă se  va desfășura în data de 11 mai 2021 ora 1100, iar proba de interviu se va desfășura în data de 14 mai ora 1100, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei nr. 4.

Condiții de participare:

  • candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 465 din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

Condiții de studii: – studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul știința mediului, ingineria mediului sau inginerie chimică sau stiințe juridice-drept pentru ocuparea funcției publice specifice din cadrul Compartiment protecția mediului;

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul arhitectură, urbanism sau inginerie civilă și instalații sau stiințe juridice-drept pentru ocuparea funcției publice specifice din cadrul Compartiment disciplina în construcții și afișaj stradal
  • minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice specifice de Polițist local, grad profesional asistent.

Condiții specifice: disponibilitate pentru lucru în program prelungit, flexibil sau ture, permis de conducere categoria B pentru conducerea autospecialelor din dotarea instituției.

Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, la secţiunea special creată în acest scop.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs: 26 martie – 14 aprilie 2021

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs: Primăria Municipiului Lugoj, Piața Victoriei nr.4, Birou relații cu publicul, tel. 0256/352240, fax. 0256/350393, e-mail: contact@primarialugoj.ro sau personal@primarialugoj.ro. ”

Observații suplimentare: persoană de contact – Loredana Dărăbanț, Șef birou.

Data afișării: 26 martie 2021.”

Lugoj Expres Municipiul Lugoj organizează concurs pentru: Polițist local - 2 posturi Primăria Municipiului Lugoj polițiști locali Poliția Locală Lugoj municipiul Lugoj concurs Compartiment protecția mediului Compartiment disciplina în construcții și afișaj stradal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.