Documentar cu imagini necezurate ale evenimentelor din 7 octombrie 2023, prezentat la Lugoj în prezența vice-ambasadorului statului Israel, Rami Teplitskiy

Uu film documentar cu imagini necenzurate ale atrocităților comise de militanții Hamas, pe 7 octombrie 2023, a fost prezentat la Cinematograful „Bela Lugosi”, din Lugoj.

La prezentarea acestui documentar, care a avut loc joi, 7 martie, a participat și vice-ambasadorul statului Israel în România, Rami Teplitskiy, care s-a întâlnit și cu reprezentanții comunității evreiești din oraș.

„Am prezentat, pentru un public foarte specific, un film de 45 de minute cu imagini necenzurate colectate de pe camerele video pe care teroriștii Hamas le-au avut pe 7 octombrie. Guvernul nostru a pus o parte din aceste videoclipuri împreună, pentru că unele nu pot fi prezentate. Aceste videoclipuri arată cruzimea, partea inumană a organizației teroriste Hamas, care a filmat aceste videoclipuri pentru propagandă, pentru a arăta că sunt puternici, dar și-au înregistrat propriile crime. Noi nu le spunem oamenilor ce să gândeacă, îi lăsăm pe oameni să vadă acest fim și să tragă singuri concluzile. Pot să spun că este un lucru pe care nu îl arătăm în acest film. În aceste zile celebrăm Ziua intrnațională a Femeii, însă pentru femeile din Israel nu este un moment de celebrare. Săptămâna trecută a apărut un raport al ONU care a dovedit ceea ce am spus noi tot timpul: că în foarte multe ocazii Hamas a făcut în mod propus crime sexuale împotriva femeilor. Vă pot spune că nu au fost unul sau doi care au făcut acest lucru. Știm cu siguranță că a fost un lucru plănuit care arată că avem de a face cu oameni care nu au niciun fel de limită. (…) Vreau să mulțumesc autorităților locale, primăriilor, consiliilor județene și cu siguranță comunităților evreiești că oferă oportunitatea cetățenilor lor să vadă acest film documentar care arată, poate, doar 10% din ceea ce Hamas este capabil. Cred că fiecare persoană care vizionează acest film o să vrea să fie de partea umană, care este partea statului Israel”, a spus, la întâlnirea cu presa, vice-ambasadorul Rami Teplitskiy.

Totodată, vice-ambasadorul statului Israel a mai menționat: „Războiul se va termina odată cu eliberarea ostaticilor și cu distrugerea capacităților Hamas din Fâșia Gaza. Nu ezistă prioritate! Ambele obiective sunt la fel de importante și legate între ele”.

Documentarul cu atrocitățile Hamas a mai fost prezentat la Reșița, Caransebeș, Timișoara, Satu-Mare și Arad.

 

Lugoj Expres Documentar cu imagini necezurate ale evenimentelor din 7 octombrie 2023, prezentat la Lugoj în prezența vice-ambasadorului statului Israel, Rami Teplitskiy vice-ambasadorul statului Israel Rami Teplitskiy Lugoj Israel film documentar comunitatea evreilor atrocitățile Hamas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.