Carpați Retro 2021. Caravana automobilelor de epocă trece prin Lugoj

Caravana automobilelor de epocă va trece, sâmbătă, 28 august, și prin Lugoj. Parada mașinilor istorice are loc în cadrul evenimentului Carpați Retro 2021, organizat de filialele din județele Arad și Timiș a Retromobil Club România, Autoritate Națională FIVA pentru România.

După prima zi în județul Arad, Carpați Retro 2021 va ajunge sâmătă, 28 august, în județul Timiș. Startul se va da la ora 10.00, în Piața Unirii din Timișoara, de unde proprietarii de vehicule de epocă vor pleca pe un traseu pitoresc, prin Lugoj și Fârdea, cu un scurt popas la Muzeul Traian Vuia. Seara, după finalul de la Muzeul Satului Bănățean, revin la Ibis Timișoara City Center pentru festivitatea de premiere Carpați Retro 2021.

„Evenimentul de regularitate Carpați Retro promovează descoperirea patrimoniului turistic, arhitectural, cultural și istoric din țara noastră. Scopul evenimentului este de a permite colecționarilor de vehicule de epocă să își conducă vehiculele în condiții optime de siguranță și de a pune în valoare patrimoniul tehnic pe care îl constituie aceste vehicule”, informează organizatorii.

A XXII-a ediție a Carpați Retro 2021 este etapa a V-a a CRRVI – Campionatul Raliurilor de Regularitate pentru Vehicule Istorice 2021.

 

Lugoj Expres Carpați Retro 2021. Caravana automobilelor de epocă trece prin Lugoj vehicule istorice Traian Vuia Timiș Retromobil Club România raliri Muzeul Traian Vuia Lugoj Fârdea Carpați Retro caravana campionat automoile istorice autommobile de epocă Arad

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.