Bază sportivă modernă, la Buziaș. Primarul Sorin Munteanu a semnat contractul de proiectare și execuție

La Buziaș  va fi construită o bază sportivă modernă. Investiția, în valoare de 8,15 milioane de lei, va fi realizată prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu, s-a aflat, astăzi, la București, pentru semnarea contractului de proiectare și execuție a noii baze sportive, care va fi construită în zona actualului stadion de fotbal.

Lugoj Expres Bază sportivă modernă, la Buziaș. Primarul Sorin Munteanu a semnat contractul de proiectare și execuție Primarul Buziașului la București investiție Buziaș investiție Buziaș baza sportivă Buziaș bază sportivă

“Semnăm contractul de proiectare și execuție, Baza sportivă tip 1: 500 locuri, 6 vestiare, teren mare sintetic – fotbal și teren mic, sistem de iluminare nocturnă! Proiectul  va fi finanțat de CNI”, a transmis primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu.

Va fi o investiție de amploare, care va cuprinde două terenuri de fotbal (unul mare și altul mic), ambele sintetice, dotate cu nocturnă, șase vestiare și cu tribune. Cel mare va avea o capacitate de 500 de locuri, fiind omologat UEFA și FRF, iar cel mic va fi marcat pentru mini-fotbal, handbal, baschet și tenis. Totodată, este prevăzută și o parcare pentru autoturisme și bus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.