Bacalaureatul de toamnă 2023, la Lugoj: Au promovat examenul 22 de candidați, din cei 124 înscriși

Absolvenții liceelor din Lugoj care s-au înscris, anul acesta, la examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă, au obținut rezultate modeste.

Dintre cei 22 de candidaţi care au promovat examenul, 14 sunt din promoţia 2023, iar 8 din promoţiile anterioare. Cea mai mare medie – 7,65 a fost obținută de un candidat de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”.

Dintre cei 9 elevi înscriși de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”, au promovat examenul 2 candidați,  5 au fost respinşi şi doi concurenți nu s-au prezentat.   Promovabilitatea la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a fost de 28,57%.

De la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” au fost înscrişi 34 de candidați, din care au promovat 12 (trei din promoţiile anterioare), 3 nu s-au prezentat, iar 19 au fost respinşi (patru cu media între 5 şi 5,99). La Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” cea mai mare medie a fost 7,46, iar promovabilitatea – 38,70%.

La Liceul Tehnologic „Valeriu Branişte”, dintre cei 51 de absolvenți de liceu înscriși, 7 au promovat examenul (5 din promoțiile anterioare), nu s-au prezentat 9 candidați, iar 35 au fost respinşi (11 au avut media între 5 și 5,99). Cea mai mare medie a fost 7,26, iar rata de promovabilitate – 16,66%.

De la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, din cei 28 de candidați înscrişi, 11 nu s-au prezentat, iar ceilalți 17 au fost respinși (trei au avut media între 5 și 5,91).

De la Liceul Teoretic „Harul” s-au înscris doi candidați candidat, unul a reușit să promoveze examenul, cu media 6,26, iar celălalt a fost respins, având media 5,91.

Rezultatele candidaților de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” pot fi văzute AICI.

Rezultatele candidaților de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” pot fi văzute AICI.

Rezultatele candidaților de la Liceul Tehnologic „Valeriu Branişte” pot fi văzute AICI.

Rezultatele candidaților de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” pot fi văzute AICI. 

Rezultatele candidaților de la Liceul Teoretic „Harul” pot fi văzute AICI.

Rezultatele finale vor fi afișate în 29 august, după rezolvarea contestațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.