Agresorii elevului bătut în incinta Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu”, cercetați pentru loviri și alte violențe

Poliţiştii lugojeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe în cazul elevului de 17 ani, care a fost agresat într-o sală de clasă de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj.

În urma imaginilor video difuzate în spaţiul public, care surprind o agresiune în incinta unităţi de învăţământ, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, efectuând verificări pentru a stabilii cu exactitate circumstanţele producerii incidentului.

În urma audierilor care au avut loc vineri dimineața, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 26 ianuarie a.c., în urma unui conflict spontan, un tânăr de 17 ani ar fi fost agresat fizic de doi colegi de clasă, în pauza dintre orele de curs. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, poliţiştii continuând cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale. Oamenii legii precizează că, în conformitate cu art. 193 alin. 3 din NCP, acţiunea penală în cazul infracţiunii de lovire sau alte violenţe se pune în mişcare la plângerea persoanei vătămate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.