Accident cu o autoutilitară, un autoturism și un autocar, pe DN 6

Un grav accident de circulație s-a produs duminică seara, pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj.

În accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, o autoutilitară, în care se afla doar conducătorul și un autocar cu 52 persoane.

„Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 6, dinspre Timișoara înspre Remetea Mare, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un autobuz care circula pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, au anunțat polițiștii.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție si comandă, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. La fața locului au fost alocate și trei ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

În urma coliziunii, au rezultat 3 victime, respectiv conducătorul autoturismului și pasagerul acestuia, precum și un bărbat, în vârstă de 67 de ani, pasager în autobuz.

Victimele au fost transportate la spital în stare conștientă și cooperantă. în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lugoj Expres Accident cu o autoutilitară, un autoturism și un autocar, pe DN 6 victime vătămare corporală Timișoara Remetea Mare Lugoj DN 6 culpă coliziune accident DN6 accident autocar accident

 

(Foto: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.