Werzalit are intenții de extindere la Lugoj. Vrea să producă și elemente de mobilier

Jochen Wertz, director executiv al Werzalit Vertrieb GmbH, firmă a cărei subsidiară, Werzalit Lugoj, desfășoară o activitate de succes de mai mulți ani în cel de-al doilea municipiu al județului Timiș, a avut miercuri, 22 noiembrie, o întrevedere cu primarul Francisc Boldea.

Oaspetele german a fost însoțit de Stefan Rambacher, managerul general al Werzalit Lugoj. La discuții a participat și Flavia Coraș, din cadrul Biroului Management Proiecte, Programe al primăriei.

Discuțiile au vizat probleme privind dezvoltarea în următorii ani a Werzalit Lugoj, conducerea executivă a firmei germane manifestându-șicu acest prilej intenția de a extinde capacitatea de producție a subsidiarei din Lugoj, pentru a produce și elemente de mobilier, fapt ce ar duce la creșterea semnificativă a numărului de angajați a acesteia.

„Domnul Jochen Werz a adresat cuvinte de apreciere pentru primirea călduroasă și prezentarea orașului nostru și s-a declarat foarte mulțumit de posibilitățile de extindere a firmei și de sprijinul municipalității în acest sens”, au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.