Contrabandist de țigări, prins de polițiști pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj

Un contrabandist de țigări a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Timiș, împreună cu cei ai Biroului Rutier Lugoj.

Autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost oprit pentru control, noaptea trecută, în jurul orei 01:10, pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj.

În urma efectuării controlului autoturismului, în portbagajul acestuia au fost descoperite 5 cutii de carton, în care se aflau 2.500 de pachete cu țigări fără timbru fiscal (50.000 de țigarete), întreaga cantitate fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Lugoj pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă simplă în variantă asimilată.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și luării măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.