Ziua Națională a Lecturii, marcată la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”

Cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii – 15 februarie, profesorii  Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” din Lugoj au desfășurat, astăzi, împreună cu elevii, diverse activități de promovare și încurajare a cititului.

Profesoară de Limba și literatura română Elvira Mâțu a vizitat cu elevii claselor a IX-a A și a IX-a D biblioteca școlii, unde, împreună cu bibliotecara Andreia Vancu le-a vorbit elevilor despre importanța lecturii, iar cei mai mici dintre liceeni au împrumutat cărți din care au lecturat apoi scurte fragmente.

De asemenea, în urma unui un parteneriat cu Biblioteca Municipală, a avut loc o activitate de prezentare de carte la Casa Bredicenilor, cu participarea elevilor clasei a X-a D, iar elevii clasei a XI-a D, însoțiți de prof. Elvira Mâțu, au citit scurte fragmente din cărțile aduse de acasă, în aer liber, la foișorul din curtea liceului.

În activități dedicate Zilei Naționale a Lecturii s-au implicat și ceilalți elevi ai școlii, împreună cu profesorii Anca Murariu, Monica Suciu, Simona Avram, Adriana Branga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.