Ziua Copilului, sărbătorită printr-o serie de evenimente, la Lugoj

Municipalitatea lugojeană va sărbători Ziua Copilului printr-o serie de evenimente speciale, organizate în parteneriat cu Biblioteca Municipală Lugoj, Asociația Fusion of Arts din Lugoj și Asociația pentru Promovarea Tradițiilor din Timișoara.

Marți, 1 iunie, de la ora 10, copiii cu vârsta de până în 10 ani sunt așteptați alături de părinți și învățători la Casa Bredicenilor, unde vor avea loc ateliere de modelaj, desen și lectură în aer liber.

În Parcul George Enescu, tot de la ora 10, echipa Asociației Fusion of Arts, alcătuită din oameni minunați și artiști, organizează mai multe activități dedicate Zilei Copilului. Printre personaje din mitologie, ateliere de dans, intervenții splash de pictură colectivă și momente de improvizație cu teatrul de păpuși, sunt așteptați copiii și părinții care merită să petreacă o zi frumoasă în aer liber la Lugoj.

De la ora 12:00, în Parcul Gării, Clubul Copiilor Lugoj va face din nou spectacol, de această dată cu o demonstrație de karting și ateliere muzicale de percuție. Cu acest prilej, copiii care doresc să descopere ritmul din muzică pot participa la atelierele de percuție, iar cei care sunt curioși de ce poate face un kart, vor avea ocazia să vadă o demonstrație live. Pentru cei mai mici sunt pregătite zone de joacă și cretă pentru desene pe asfalt.

După-amiază, în Parcul Ștrand, între orele 17-20, Asociația pentru Promovarea Tradițiilor va organiza o serie de activități cultural-artistice, un program muzical cu soliști de muzică populară, ateliere de pictură și dans, care se adresează copiilor și tinerilor de toate vârstele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.