Ziua Copilului, sărbătorită în Parcul „George Enescu”

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită joi, 31 mai, la Lugoj.

Manifestările vor avea loc între orele 11 și 14, în Parcul „George Enescu”, fiind organizate de Clubul Copiilor Lugoj, împreună cu Asociația Smart Kreativ, Asociația FOA, Asociația ProBaschet și Centrul Educativ Socio-Sanitar „Sf. Ioana Antida”, cu sprijinul sponsorului Autoliv România.

Timp de trei ore, peste 200 de elevi, profesori şi voluntari, reprezentanţi ai mai multor instituţii şi asociații care au ca activitate principală educația non-formală vor transforma Parcul „George Enescu” într-un spaţiu al distracţiei cu numeroase provocări şi surprize.

Pe aleile parcului și la umbra arborilor vor fi răspândite mai multe ateliere la care copiii sunt așteptați să participe activ: pictură pe față, desene pe asfalt, diverse jocuri și concursuri. Nu vor lipsi reprezentațiile de dans modern, mini recitalurile de muzică ușoară și populară, toate reunite în cadrul unor spectacole artistice susținute de Clubul Copiilor Lugoj, FOA, Centrul Educativ Socio-Sanitar „Sf. Ioana Antida” și Școala Kölcsey Ferenc Általános Törökszentmiklós, din  Ungaria.

De asemenea, copiii sunt invitați să participe activ și să devină parte a spectacolului de teatru interactiv „Albă ca zăpada și mai mulți pitici”, cu actori profesioniști de la asociația „Degetu΄mic”, din Timișoara.

Lugoj Expres Ziua Copilului, sărbătorită în Parcul "George Enescu" Ziua Copilului teatru interactiv surprize Parcul George Enescu distracție Clubul Copiilor Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.