Vremea colindelor, la Brediceanu

Sub genericul „Vremea colindelor”, Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj a organizat, la Universitatea Europeană Drăgan, un frumos concert de colinde și datini de Crăciun.

Cu mult talent, elevii au oferit spectatorilor un program variat, ce a constat din tradiționale colinde românești, din diferite zone ale țării, scenetă populară, culeasă din satele din zona Lugojului, precum și colinde și cântece de Crăciun din repertoriul internațional.

De asemenea, cei prezenți la eveniment au putut cumpăra ormamente de Crăciun, confecționate de elevi și amenajate într-o expoziție cu vânzare, în holul universității.

Concertul a avut caracter caritabil, sumele obținute din donații și vânzări fiind folosite pentru a ajuta persoanele nevoiașe din zonă, în preajma marii sărbători a Nașterii Domnului.

S-au implicat în desfășurarea evenimentului, profesorii: Drinovan Loredana,  Popescu Teodora, Storcevoi Mihaela, Bogoevici Alina, Ioncica Mihaela, Bichiș Corina, Tătar Astrid, Munteanu Raluca, Curea Mihaela și Bucovan Casian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.