Vrem Spital Nou, la Lugoj? Europarlamentarul Siegfried Mureșan ne-a asigurat că se poate! (P)

Vrem Spital Nou? Astazi, la Lugoj, europarlamentarul Siegfried Muresan ne-a asigurat ca se poate!

Nu va fi usor. Dar nu mai avem de ales. Trebuie sa incepem procedurile imediat.

Lugojul nu isi doreste un spital nou doar pentru ca ar fi bine, ci pentru ca este singura solutie sa avem servicii medicale de calitate in Lugoj, dar si in zona de est a Judetului Timis. Un spital nou nu va deservi doar lugojenii, ci tot estul judetului.

Necesitatea rezulta din studiile de specialitate facute de Guvernul Romaniei. Pe baza acestor studii s-au aprobat si finantarile pentru cele trei spitale regionale (contracte semnate deja de actualul Guvern).

Nimeni nu va mai acorda finantari pentru reparatii, modernizari sau extinderi la o cladire cu o vechime de peste 110 ani.

Guvernul si Presedintele Romaniei au reusit obtinerea unei alocari de 4,3 miliarde de euro pentru modernizarea sistemului sanitar din Romania (cea mai mare acordata vreodata Romaniei pentru sistemul sanitar). Banii pot fi accesati in urmatorii 7 ani, inclusiv pentru constructia de spitale noi. Va trebui sa ne fundamentam foarte bine solicitarea de finantare, astfel incat sa nu ratam aceasta oportunitate.

Siegfried Muresan ne va fi alaturi in acest demers. Romania are nevoie de profesionisti in politica, iar Siegfried este, de departe, unul dintre cei mai buni profesionisti care reprezinta Romania in Parlamentul European.

Vom avea nevoie si de sprijinul Guvernului in acest demers, sprijin care va veni cu siguranta, avand in vedere faptul ca deja, actualul Guvern a acordat spitalului din Lugoj cea mai mare finantare obtinuta vreodata in istoria sa (1 milion de euro), pentru dotarea cu aparatura medicala.

Lugoj Expres Vrem Spital Nou, la Lugoj? Europarlamentarul Siegfried Mureșan ne-a asigurat că se poate! (P) spital Siegfried Mureșan servicii medicale PNL finanțare europarlamentar Claudiu Buciu

 

Comandat de P.N.L- Filiala Timiș ,Executat de Boldureanu Petrică PFA, Cod mandatar financiar 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.