Voluntariat ecologic, în satul natal al Patriarhului României

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) din Timișoara desfășoară o acțiune de plantare de arbori pe dealurile din vecinătatea Mănăstirii de la Dobreșți, satul natal al Patriarhului României.

„La mijloc de toamnă, peisajul pastelat al colinelor ne amintește că e vremea să ne întoarcem în natură. Vă invităm alături de noi la cea de-a XII-a ediție de Voluntariat Ecologic pentru a acoperi dealurile de la Dobrești! Dacă nu putem opri defrișarea pădurilor, atunci hai să le plantăm și să le creștem pe ale noastre! Uneltele și toate cele necesare, precum și masa, ne sunt asigurate de Mănăstirea de la Dobrești. Nu se cere nimic, decât chef de muncă și bucurie”, au transmis reprezentanții ASCOR.

Acțiunea, de plantare de noi puieți va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, sub genericul „Un pom plantat, voința și speranța chiar fac diferența!”.

Persoanele interesate să participe la acest proiect se pot înscrie la numărul de telefon 0769-230.673 (la care răspunde Larisa), până cel târziu duminică, 29 octombrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.