Voleibalistele de la CSM Lugoj – două înfrângeri în patru zile

CSM Lugoj a pierdut cu 3-0 ultimele două partide disputate în campionatul Diviziei A1, atât partida disputată în deplasare, cu Știința Bacău, cât și jocul de pe teren propriu, cu CSM Târgoviște.

În etapa intermediară de miercuri, 12 februarie, antrenprii formației din Lugoj au trimis în teren jucătoarele care au evoluat mai puțin în această ediție de campionat, astfel că Știința Bacău s-a impus fără probleme, după doar 60 de minute de joc, cu 3-0 (25-11, 25-1, 25-15).

Pentru CSM Lugoj au jucat: Bianca Albăstroiu (un punct), Alexandra Panțîru (7 puncte), Georgiana Popa (8 puncte), Daiana Roman (5 puncte), Andra Badiu Savu (un punct) și Patricia Bărbulescu (libero).

În partida disputată sâmbătă, 15 februarie, în fața propriilor suporteri, CSM Lugoj a folosit jucătoarele titulare, care însă nu au găsit soluții pentru a pune în dificultate formația adversă, iar CSM Târgoviște a câștigat cu 3-0 (25-12, 25-20, 25-10), după 63 de minute de joc.

În urma acestor jocuri, CSM Lugoj a rămas pe poziția a 5-a în clasament, cu 28 de puncte (9 meciuri câștigate și 9 pierdute), având două puncte mai mult decât ocupanta locului 6, CSU Belor Galați.

CSM Lugoj va disputa următorul joc în campionat în 26 februarie, în deplasare, cu CSU Belor Galați, o partidă care va stabili ocupantele locurilor 5-6 la finalul primei faze a competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.