Voleibalistele Colegiului „C. Brediceanu” – locul I la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Echipa Colegiului Național “Coriolan Brediceanu“ din Lugoj a participat vineri, 19 ianuarie, în sala CSȘ Bega Timișoara,  la faza județeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la volei.

La competiţie s-au calificat, în urma fazelor locale, 8 echipe din judeţ, care au fost distribuite în două grupe. Voleibalistele de la Brediceanu au făcut parte dintr-o grupă alături de eleve de la C.N. “C.D. Loga”, Liceul Pedagogic și C. T. “E. Ungureanu”, reuşind să câştige toate meciurile.

În urma jocurilor disputate în grupă, în semifinale s-au întâlnit C. N. “C. Brediceanu“- C. N. Bănăţean și C.N. “C.D. Loga ”- LPS Banatul. După ce în grupă voleibalistele de la C.N. “C.D. Loga” au reușit să smulgă un set, în finală voleibalistele de la Brediceanu s-au impus în minimum de seturi, căștigând finala și, astfel, s-au calificat la faza zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Echipa Colegiului Naţional “C. Brediceanu “ a fost formată din următoarele jucătoare: Rossana Nistor, Noemi Csillag, Andreea Ioniță, Iulia Niga, Vanessa Fiat, Anamaria Drăgoi, Oana Căliman, Roberta Bîrliba, Ramona Farkas, Andreea Borduz și Sidonia Szentpeteri, însoţite de prof. Claudiu Juvulescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.