Vizarea acordurilor pentru desfășurarea exercițiilor financiare

Primăria Municipiului Lugoj informează operatorii economici care desfăşoară pe raza municipiului Lugoj activităţi de comercializare a produselor și serviciilor de piață, pentru codurile CAEN prevăzute în anexa la  O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, faptul că începând cu anul 2022 se vizează anual toate Acordurile / Autorizaţiile de funcţionare eliberate anterior.

În conformitate cu prevederile Regulamentului privind condiţiile de autorizare şi desfăşurare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă pe raza Municipiului Lugoj, aprobat prin H.C.L. nr.10/2023, Acordurile pentru desfășurarea exercițiilor comerciale se vizează în mod obligatoriu până la data de 28 februarie a fiecărui an, pentru anul calendaristic în curs.

Neobţinerea vizei anuale pe Acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale, echivalează cu lipsa acordului şi atrage răspunderea contravenţională conform prevederilor O.G. nr. 99/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru vizarea Acordurilor vă rugăm să prezentaţi la Primăria Municipiului Lugoj, cam 112, acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale  în original și dovada platii taxei de vizare pe anul în curs. Taxa de emitere/vizare a Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale este în conformitate cu H.C.L. nr. 365/2023 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale, precum şi a taxelor speciale, pentru anul 2024.

În cazul în care au survenit modificări a suprafeţei de vânzare sau ale actelor/autorizaţiilor depuse la momentul emiterii Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale, se vor prezenta copii conformizate după aceste documente.

Documentele şi formularele necesare emiterii/vizării Acordurilor pentru desfășurarea exercițiilor comerciale sunt în funcţie de activitatea desfăşurată şi pot fi consultate pe site-ul www.primarialugoj.ro, secţiunea servicii ON-LINE / acte necesare, formulare / Biroul Autorizare activităţi comerciale.

În cazul în care unitatea a fost închisă, se vor aduce acte din care să rezulte acest lucru (rezoluţia de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului precum şi hotărârea adunării generale a asociaților).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.