VICTORIE! CSM Lugoj a câștigat Cupa României la volei feminin

Evoluție de vis pentru echipa de volei feminin a CSM Lugoj, care a deschis sezonul competițional 2022-2023 cu adjudecarea Supercupei României și la închis tot cu un trofeu câștigat: Cupa României.

Voleibalistele de la CSM Lugoj au reușit un turneu Final Four de excepție și, după victorie cu 3-2 din semifinala cu campioana României, Volei Alba Blaj, s-a impus și în finala cu CSM Târgoviște, cu 3-1  (25-16, 26-24, 22-25, 25-21), câștigând, în premieră, Cupa României la volei feminin.

Astfel, CSM Lugoj încheie cel mai bun sezon din istoria clubului cu două trofee adjudecate, Supercupa și Cupa României, o medalie de bronz în Divizia A1 și o medalie de argint în Cupa Challenge.

Aceste performanțe au fost obținute de: Yelyzaveta RubanAliona MartiniucGeorgiana PopaVeronika BezhandolskaSimina StrăchinescuTanja GrbicDaiana RomanAndreea GemănariuMarina AnghelacheRamona Rus, Silvija Popovic (libero), Adriana Popa (libero), Ugljesa Segrt (antrenor principal),  Dragan Grbic (antrenor secund) Marius Roșu (antrenor secund), Vasile Canea (preparator fizic), Madălina Iftimie (fizioterapeut), Mircea Roșu (statistician), Dan Brudiu (președintele secției de volei), Ion Moldovan (vicepreședinte, team manager).

La Final Four-ul Cupei României de la Pitești au fost prezenți și cei mai importanți oameni din Confederația Europeană de Volei: președintele CEV Aleksandar Boricic și prim-vicepreședintele CEV Renato Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.