Victor Ponta, alături de PSD-iștii din Lugoj și de Călin Dobra

Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, a fost prezent, luni seara, la Lugoj, pentru a-i susține pe candidații PSD la alegerile parlamentare.

Lansarea candidaților PSD Timiș a avut loc în sala Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, care a fost plină de membri și susținători PSD. Nu au lipsit de la eveniment reprezentanții asociațiilor de revoluționari și oamenii de afaceri apropiați de PSD.

Manifestarea a fost deschis de către Francisc Boldea, „străvechiul, vechiul și noul primar al municipiului Lugoj”, care, în discursul său, a punctat și câteva din realizările administrației locale.

La rândul său, președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat dorința PSD de a câștiga și alegerile parlamentare, așa cum a câștigat și la locale în Timiș.

Dorim să câștigăm alegerile parlamentare așa cum am câștigat și la locale. E obiectivul pe care l-am anunțat. Sunt oameni noi pe listă, tineri, dar cu experiență. Oameni care sunt legați de Timiș, care trăiesc în Timiș, a spus Grindeanu, menționând că, “dacă PSD va câștiga alegerile parlamentare se vor schimba multe lucruri în Timiș”.

Le-au mai vorbit lugojenilor şi Eugen Dogariu, candidatul care deschide lista PSD pentru Senat, dar şi Călin Dobra, primul pe lista pentru Camera Deputaţilor. Ambii şi-au exprimat dorinţa de a munci pentru binele locuitorilor din judeţul Timiş.

Vizibil emoționat, lugojeanul Călin Dobra (care are deja în buzunar mandatul de deputat) a spus că își asumă cu o deosebită responsabilitate această candidatură.

Mesajul nostru pentru fiecare român este acela de a îndrăzni să creadă că viitorul este acasă, în România”, a declarat Dobra, care nu s-a sfiit să lanseze mai multe acuze la adresa actualului guvern tehnocrat.

Plin de ironii la adresa adversarilor politici a fost și discursul fostului premier Victor Ponta, care a venit la Lugoj să susțină niște prieteni.

„Am vrut să vin la Lugoj ca să susțin niște prieteni. Vreau să îl susţin pe cel care va reprezenta şi oraşul, nu doar judeţul, în Parlamentul României, pe Călin Dobra. Îi susţin pe tineri, dar să știți că fără bătrâni nu se poate. E simplu cu tinerii, dar nu se poate fără bătrâni, fără oameni experimentați, care au dovedit că pot să facă, să construiască. Și ca să exemplific, mă refer aici la primarul dumneavoastră, la domnul Boldea. (…) Nu a fost în România mai multă corupţie decât pe vremea lui Băsescu, ăstia care luptă cu corupţia sunt cei mai corupţi. Ei lupta cu coruptie. Când îl aud pe Klaus Iohannis că se luptă cu corupția îmi vine să-l întreb dacă nu-mi dă și mie una din cele șase case (…) Cred că pe 11 decembrie oamenii ne vor sprijini, iar pe 12 decembrie va începe bătălia prin care va trebui să-l învățăm pe Klaus Iohannis că în România contează votul oamenilor și nu poate pune premier pe cine vrea el. Poate îl vrea în această funcție pe portarul de la Primăria Sibiu, pe șoferul de la BMW-ul lui sau pe pilotul lui personal, dar ceea ce oamenii votează trebuie respectat. PSD și ALDE trebuie și vor forma guvernul, pentru că toate lucrurile bune din perioada 2012-2015 trebuie să continue”, a spus Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.