Vicepreședintele CJT Traian Stancu susține, în continuare, realizarea unei piste de canotaj pe Lacul Surduc

Traian Stancu, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, este un puternic susținător al canotajului, dar și al unui proiect care ar crește potențialul turistic al estului județului Timiș, prin ralizarea unei piste de canotaj pe Lacul Surduc, care să poată găzdui competiții internaționale.

Lacul Surduc se pretează perfect pentru acest proiect, necesar sportului de performanță (canotaj și kaiac-canoe).

Traian Stancu a susținut realizarea acestui proiect încă din anul 2013, atât din postura de președinte al Asociației Județene de Canotaj Timiș, cât și din cea de consilier județean. Acum ocupă funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și continuă să creadă în realizarea acestui proiect.

„E mai greu să convingi oamenii să dezvolte infrastructura sportivă în detrimentul unor chestiuni neserioase. Vom vorbi la nesfâşit de dezvoltarea Lacului Surduc dacă nu se va face această pistă. Studiul de fezabilitate este făcut, există variante cu terenurile primăriei. Cred că în acest mandat vom avea această pistă de canotaj”, a declarat, citat de banatulmeu.ro, Traian Stancu.

Baza de canotaj de la Surduc ar avea nevoie de o pistă cu opt culoare, cu balize din 10 în 10 metri pe lungimea de 2.000 de metri, de un turn de sosire-plecare şi de pontoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.