Vesela de unică folosință biodegradabilă sau viitorul sustenabil

Deoarece din ce în ce mai multă lume alege să nu mai folosească vesela sau alte produse de unică folosință din plastic, care nu se pot recicla, de acum înainte ar trebui să se privilegieze folosirea unei vesele de unică folosință din trestie de zahăr sau bambus. De ce? Iată câteva avantaje. 

De ce să alegi vesela de unică folosință din bambus?

Un proces de fabricație care respectă mediul. Procedeul de fabricație pentru vesela de unică folosință exclude folosirea produselor chimice. Asta spre deosebire de vesela de unică folosință din plastic. Procedeul este în întregime ecologic deoarece nicio plantă nu este distrusă.

O alegere ecologică

Nu doar că acest proces de obținere al veselei de unică folosință este ecologic, ci în plus, vorbim despre un material biodegradabil. După ce aceasta veselă este folosită, ea se degradează în întregime în natură. Și deoarece nu conține deloc toxine, nu amenință deloc planeta în timpul acestui proces.

Vesela de unică folosință din bambus se poate folosi de mai multe ori

Bambusul este un material solid și rezistent. Indiferent de forma sa, acest material eco durabil se poate folosi cel puțin 60 de zile înainte de a se distruge. Și, față de vesela din plastic mai rigidă, cea din bambus este elegantă, practică și folosind-o, vei face și un gest ecologic.

Respectul produselor alimentare

Bambusul nu are o structură poroasă. Asta înseamnă că este mai adaptat sau mai apt contactului alimentar decât alte tipuri de materiale. Deci nu riscă să contamineze conținutul veselei. Este și un material izolant, astfel că poate să mențină mâncarea rece sau caldă.

O soliditate dovedită

Pe vremuri, se alegea vesela de unică folosință din plastic datorită laturii sale practice și funcționale. Dar, aceasta se poate folosi doar o singură dată și se poate distruge chiar înainte de a fi folosită din cauza fragilității sale. Dar, cu vesela de unică folosință din bambus nu vei avea genul acesta de probleme.

Vesela din trestie este și ea cea mai bună alegere 

Vesela din trestie este din cel mai robust material, dar va seduce și prin calitățile sale estetice. Este vorba despre o veselă mai ecologică decât vesela de unică folosință clasică, una care răspunde perfect nevoilor consumatorilor, mai ales în ceea ce privește amprenta ecologică.

Care sunt atuurile veselei din trestie?

Impactul ecologic al veselei de unică folosință din plastic a ajuns în zilele noastre la un nivel critic. 

Poluarea oceanelor, distrugerea progresivă a ecosistemelor, proliferarea bolilor legate de eliberarea microparticulelor din plastic, deșeurile de plastic nereciclate sunt cele care pot dăuna atât mediului cât și omului. 

Farfuriile de unică folosință sunt o opțiune excelentă, versatilă și durabilă, care te vor ajuta să oferi servicii de calitate tuturor clienților.

Dar, cea mai bună alternativă este fără doar și poate vesela de unică folosință din trestie care poate reduce amprenta. Fată de vesela clasică, este în întregime biodegradabilă și nu generează deșeuri sau deșeuri poluante.

De altfel, trestia de zahăr este o plantă care se poate reînnoi de mai multe ori pe an, un lucru care poate rezolva problema epuizării resurselor. 

Veselele de unică folosință din trestie de zahăr sunt un produs Eco ideal

Sunt făcute deci dintr-unul dintre cele mai populare materiale biodegradabile pentru catering, livrare și take-out, iar acest lucru nu reprezintă o coincidență. 

Produsele realizate din trestie de zahăr combină funcționalitatea, designul și respectul pentru mediu. De aceea au dobândit un loc privilegiat printre cele mai durabile opțiuni.

Acest tip de veselă este potrivit pentru diferite tipuri de alimente

Farfuriile din trestie de zahăr sunt un produs versatil care se adaptează la diferite tipuri de alimente.

Fie că este vorba de rețete cu prăjeli, sosuri, mâncăruri uscate, deserturi sau orice alt aliment, farfuriile din trestie de zahăr le vor putea rezista fără inconveniente.

Ele pot fi folosite chiar și pentru servicii la pachet, deoarece permit produselor pe care le vinzi să ajungă în stare perfectă la casele clienților.

Un alt avantaj: gama largă de temperaturi la care poate rezista acest tip de veselă

Materialul folosit pentru a face farfuriile de trestie de zahăr este atât de puternic încât tolerează temperaturi cuprinse între -18 grade Celsius și 150 grade Celsius.

Este un fapt care oferă liniște și siguranță atunci când servești anumite feluri de mâncare.

De asemenea, datorită acestei rezistențe, farfuriile din trestie de zahăr pot fi folosite atât în cuptoare convenționale cât și în congelatoare și cuptoare cu microunde.

Farfurii din trestie de zahăr: sinonime cu rigiditate

Când ne gândim la farfuriile pentru catering, una dintre principalele preocupări este că acestea trebuie să aibă rezistența necesară pentru a servi clienții, fie că sunt la masă sau în picioare.

Datorită rezistenței oferite de materialele din care este concepută farfuria din trestie, vei avea un produs robust ce poate fi folosit în orice tip de serviciu, fără teama de a-și pierde consistența.

Farfuriile din trestie de zahăr sunt cele mai plăcute la atingere

O altă preocupare atunci când cumperi vesela pentru afacerea ta mai ales, este experiența tactilă pe care o va avea clientul în timp ce o folosește. Acestea oferă o senzație foarte plăcută de rugozitate. 

 

(Foto: https://images.unsplash.com)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.