Veniturile viceprimarului și ale secretarului general al municipiului Lugoj

Viceprimarul Lugojului, Cristian Galescu, și secretarul general al municipiului, Dan Ciucu, și-au făcut publice veniturile încasate anul trecut.

Viceprimarul Cristian Galescu a încasat, protrivit declarației de avere, 98.565 de lei anul trecut de la Primăria Lugoj, ceea ce înseamnă peste 8.200 de lei/lună, la care se adaugă voucherele de vacanță, în valoare de 1.450 de lei.

Viceprimarul Cristan Galescu mai deține un autoturism BMW 520, de fabricație 2004, precum și 16 terenuri în intravilanul municipiului Lugoj, două apartamente în Lugoj și o casă de locuit în Ilia, toate dobândite prin donație.

Viceprimarul Lugojului nu are bijuterii și nici nu a declarat că are datorii.

Secretarul general al municipiului Lugoj, Dan Ciucu, a încasat anul trecut, de la primărie, 75.231 de lei, ceea ce înseamnă că a încasat lunar aproape 6.300 de lei net, precum și 2.465 de lei indemnizație de la secția de votare.

Soția secretarului general al municipiului Lugoj, Rodica Cimponeriu, a obținut 19.654 de lei de la cabinetul de avocatură pe care-l deține.

Dan Ciucu și soția sa dețin fiecare câte un apartament. De asemenea, secretarul general al municipiului Lugoj mai deține un autoturism Dacia Sandero Stepway, de fabricație 2019, dar are și două credite, unul de 20.000 de lei, contractat în 2019 și scadent la sfârșitul acestui an, și unul de 19.176 de lei, contractat tot în 2019 și scadent în august 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.