VeloLugoj: Invitație la plimbare cu bicicleta prin oraș

Clubul de Turism „Concordia” organizează o plimbare cu bicicleta prin oraș – al treilea eveniment din seria dedicată bicicliștilor lugojeni din cadrul proiectului VeloLugoj.

Întâlnirea bicicliștilor va avea loc duminică, 19 iunie, la ora 17:30, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor.

„Povestim despre viața biciclistului lugojean, după care, la ora 18:00 vom pleca la plimbare pe traseul: Casa de Cultură a Sindicatelor – N. Bălcescu – Podul de fier – Piaţa I.C.Drăgan – Strada Andrei Şaguna – Primăria Lugoj – str.20 Dec. 1989 – Unic – Podul de beton – strada Coloman Walisch – str. Bucegi – sensul giratoriu din fața catedralei – strada Nicolae Bălcescu – Casa de cultură”, anunță organizatorii, precizând că primii 50 de participanți vor primi un mic cadou și, în plus, se va premia cea mai șic bicicletă de oraș.

Scopul proiectului este de a dezvolta și consolida comunitatea locală de bicicliști, a promova un stil de viață sănătos atât prin evenimentele în sine cât și prin realizarea unui material video ce va fi lansat pe site-ul velolugoj.ro. Platforma va putea fi dezvoltată ulterior în scop educativ, de promovare a sportului și sportivilor, a vechilor și viitoarelor proiecte cicliste lugojene și nu numai.

Proiectul este finanțat prin fondul RoBikeValley, cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Timişoara, fiind susținut de Decathlon România. RoBikeValley este o comunitatea unde se desfășoară numeroase proiecte de interes pentru ciclism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.