USR are o organizație și la Găvojdia

Uniunea Salvați România se extinde în zona municipiului Lugoj. Zilele trecute a fost înființată o organizație și în comuna Găvojdia.

La constituirea organizației, care deocamdată are opt membrii, a participat și președintele USR Timiș, Cristian Alin Moș, împreună cu vicepreședintele Călin Badiu și coordonatorul zonal Dan Lupulescu.

Președintele noii organizației este Ramona Dzitac (contabil, antreprenor), iar vicepreședinți – Nelu Borta (agent de pază, pensionar) și Ionel Dzitac (tractorist, șef de echipă). Din echipa USR Găvojdia mai fac parte: Nicolae Novotni (antreprenor), Rodica Breban (pensionar), Ciprian Simion (liber profesionist), Mihai Ivăniș (liber profesionist) și Ana Sogor (bucătar).

“USR Gavojdia este o șansă a oamenilor care nu au mai făcut politică și își doresc să se implice în comunitatea locală. La alegerile europarlamentare ne propunem un procent din două cifre, iar la alegerile locale din 2020 dorim să fim al doilea partid în localitate”, a declarat, pentru Lugoj Expres, Ramona Dzitac, președintele organizației USR Găvojdia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.