USR Găvojdia și-a desemnat noua conducere. Ramona Dzitac, realeasă în funcția de președinte

În filiala din Găvojdia a Uniunii Salvați România au avut loc alegeri interne, ocazie cu care Ramona Dzitac (contabil,  antreprenor) a fost realeasă în funcția de președinte.

Din conducerea filialei USR Găvojdia mai fac parte: George Popovici (director farmacie), Gabriel Cocîrla (analist programator), Nelu Borta (pensionar) și Nicolae Novotni (antreprenor) – vicepreședinți.

Din partea USR Timiș au participat Sorin Sipos și Petre Mihăieș, membri în Biroul Județean.

„În primul rând, doresc să mulțumesc tuturor colegilor din filiala locală și județeană pentru susținere, în special colegilor Sorin Sipos și Petre Mihăieș. Această numire mă onorează. Într-o primă fază voi încerca să costruiesc o filială puternică. Îi așteptăm alături de noi, pe cei care până acum nu s-au simțit reprezentați de niciun partid politic. În primul rând pe tinerii! Ținta noastră, în comuna Gavojdia, este să încercăm să implementăm politica de la centru și bineînțeles să adaptăm aceste politici nevoilor cetățenilor din comună. Este clar că în comuna noastră nu toți cetățenii sunt reprezentați. Acest lucru reiese clar din prezența locuitorilor la vot. Pe de altă parte, noi vom veni în fața locuitorilor cu un set de proiecte menite să țină tinerii în comună. Am încredere că, în perioada care urmează, ni se vor alătura un număr tot mai mare de membri. Proictul USR Gavojdia, a fost inițiat de un singur om, iar astăzi suntem 20. Prin urmare, am încredere că se poate!”, a declarat, pentru Lugoj Expres, Ramona Dzitac, președintele filialei USR Găvojdia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.