Uniunea Salvați România vrea să construiască o filială puternică la Lugoj

Uniunea Salvați România – filiala Timiș a organizat, la sfârșitul săptămânii, o întâlnire informală cu simpatizanții partidului din Lugoj.

La eveniment au participat președintele filialei județene, Cristian Alin Mos, cei doi parlamentari USR de Timiș, senatorul Nicu Fălcoi și deputatul Cătălin Drulă, precum și alți membri din conducerea USR Timiș, care au purtat un dialog deschis cu simpatizanții partidului din cel de-al doilea municipiu al județului Timiș.

Cu acest prilej, președintele USR Timiș, Cristian Alin Mos, a anunțat intenția USR de a începe construcția unor filiale puternice în județ, una dintre acestea fiind la Lugoj.

„Vrem să construim o filială puternică în Lugoj, care, peste patru ani, să se poată bate cu orice partid și să câștige. Vrem să vină alături de noi oameni de bună-credință, oameni curați, pentru că nu vrem să ne dezicem de la criteriul de integritate. Nu o să intervenim ca să facem suport, pentru că filiala va trebui să devină de sine stătătoare și ea trebuie să construiască, dar o să fie un responsabil care o să se ocupe de filiala Lugoj. Eu văd ce se întâmplă în politica actuală ca pe o ceapă. O ceapă care miroase! Ce am făcut noi la început, în campanie și ce am reușit, a fost să dăm jos primele foi de ceapă. Dar, acum, pentru ca să dăm toate foile de ceapă jos, avem nevoie și de alți oameni care să se implice și să ne ajute, iar în final sper să desfacem toată ceapa, chiar dacă o să și lăcrimăm puțin”, a spus Cristian Alin Mos, președintele USR Timiș.

De la Lugoj, reprezentanții USR Timiș s-au deplasat la Dumbrăvița, unde s-au întâlnit cu simpatizanții din această localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.