Uniunea Salvați România, mai aproape de lugojeni

Uniunea Salvați România are, începând de vineri, două cabinete parlamentare și un sediu nou, la Lugoj.

Inaugurarea noului sediu al USR Lugoj a coincis și cu deschiderea celor două cabinete parlamentare ale celor doi reprezentanți ai USR Timiș în Parlamentul României, senatorul Nicu Fălcoi și deputatul Cătălin Drulă.

La eveniment au participat, împreună cu cei doi parlamentari, și președintele USR Timiș, Cristian-Alin Moș, membrii conducerii filialei USR Lugoj, al cărui președinte este consilierul local Liviu Brîndușoni, primul consilier local înscris în USR, din afara Capitalei, precum și alți membrii din conducerea USR Timiș.

În deschiderea evenimentului a fost susținută și o conferință de presă, în cadrul căreia au fost prezentate o serie de aspecte legate de activitatea și proiectele de viitor ale celor doi parlamentari USR de Timiș și a consilierului lugojean USR.

După cum a anunțat Cristian-Alin Moș, președintele USR Timiș, filiala din Lugoj a Uniunii Salvați România este a două filiala, că număr de membri, din județul Timiș.

„USR Lugoj este cea mai dinamică filială, care și-a dublat numărul de membri în doar două luni de la constituire. Spre surprinderea noastră, oamenii vin și se implică în USR”, a spus Cristian-Alin Moș.

Cetățenii care au probleme se pot înscrie în audiență și se pot adresa reprezentanților USR în fiecare zi, între orele 9-13 și 16-19, la sediul situat în Lugoj, pe stradă 20 Decembrie 1989 nr. 4, cei doi parlamentari USR de Timiș anunțând că vor fi prezenți în mijlocul lugojenilor cel puțin o dată pe lună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.