Una dintre cele mai importante companii private românești de retail va avea un magazin nou la Lugoj

Primarul municipiului Lugoj intenționează să promoveze un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal – Amplasare magazin Altex, care a obținut avizul favorabil în Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Lugoj.

Noul magazin Altex din Lugoj va fi amplasat pe un teren intravilan în suprafață de 3.415 metri, situat pe strada Timișoarei, nr.127-129, aflat în proprietatea SC Cometex SRL.

Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau reclamații cu privire la proiectul de hotărâre inițiat de primarul Francisc Boldea, care a fost afișat la sediul Primăriei Lugoj și publicat pe site-ul instituției la secțiunea – Anunțuri, până în data de 3 septembrie 2019, ora 12, la Biroul relații cu publicul (parter, camera 7), din cadrul Primăriei Lugoj.

Compania Altex se află de peste un sfert de secol pe piața din România. În cei peste 25 de ani de provocări și adaptări la schimbările mediului de afaceri, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței românesti de retail.

„Ca reprezentanți ai companiei, ne mândrim că suntem una dintre cele mai importante companii private românești și liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, cu o cifră de afaceri de circa 720 de milioane de euro și un profit net de peste 10 milioane de euro în 2018. Rețeaua noastră națională de magazine (peste 100 de magazine Altex) se afla în continuă expansiune, la fel și gamele de produse pe care le comercializăm, la cele mai avantajoase prețuri. Suntem încântați că putem oferi clienților noștri o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de călcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse. Gama de produse este atent aleasă, având ca principal criteriu calitatea și performanța produsului”, precizează reprezentanții Altex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.