Un tronson din DJ 681 Făget – Drăgsinești a fost reabilitat cu 13,7 milioane de lei

Consiliul Județean Timiș a reușit să modernizeze un tronson de drum care traversează o zonă cu important potențial turistic: DJ 681, dintre Făget și Drăgsinești.

Tronsonul de drum reabilitat asigură legătura dintre DN 68A (Făget) cu localitatea Drăgsinești, cu zona turistică Fărdea (lacul Surduc) și cu DN 6 prin localitățile Fârdea – Hăuzești – Crivina – Criciova.

„Am inaugurat poate cel mai frumos drum din județul Timiș: drumul județean 681 Făget – Drăgsinești, în lungime de 10,2 km. Este probabil cel mai frumos traseu care poate fi parcurs cu mașina din județul Timiș și care face legătura cu zona turistică a Lacului Surduc. Valoarea totală a lucrărilor executate a fost de 13.778.914,02 lei (fără TVA), fonduri asigurate din bugetul de investiții al Consiliului Județean Timiș. Lungimea sectorului de drum pe care au fost executate lucrări este de 10,2 km, iar durata de execuție: 11 luni, din care două luni – durata de elaborare și predare documentație tehnico-economică. În cadrul proiectului au mai fost realizate: 19 intersecții cu drumurile și străzile laterale, accesele la proprietăți, dispozitive de scurgere a apelor, 11 podețe laterale, 5 podețe transversale casetate, un podeț din dale prefabricate, amenajarea cu dale elastice din cauciuc a trecerii la nivel cu calea ferată, marcaje și plantarea indicatoarelor rutiere”, a anunțat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.