Un TIR s-a răsturnat pe autostrada A1. Șoferul a murit

O nouă tragedie s-a produs, luni seara, în jurul orei 23, pe autostrada A1, la kilometrul 446, în apropiere de Traian Vuia.

Un autotren, încărcat cu apă minerală, s-a izbit de parapeți și s-a răsturnat pe șosea. Șoferul autotrenului, un bărbat de 41 de ani, a rămas captiv între fiarele contorsionale ale cabinei și a fost scos de echipele de descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic să-i salveze viața.

„La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, un ofițer și 10 subofițeri, o ambulanță SAJ și echipaj de poliție. În urma impactului, a rezultat o victimă încarcerată. Victima, un bărbat de 41 de ani, a fost extrasă și predată echipajului SAJ”, au anunțat reprezentanții ISU Timiș.

Circulația în zonă a fost blocată, pompierii fiind nevoiți să adune și baxurile și sticlele de apă minerală care s-au împrăștiat pe carosabil.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

Lugoj Expres Un TIR s-a răsturnat pe autostrada A1. Șoferul a murit tragedie TIR răsturnat șofer decedat autotren răsturnat autostrada A1 accident

(Foto: ISU Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.