Un tânăr din Lugoj a răpit o minoră, dintr-o stație de autobuz

Un tânăr din Lugoj, în vârstă de 26 de ani, împreună cu doi prieteni, de 25 și 34 de ani, din Arad, au fost reținuți pentru 24 de ore, de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale și cei ai Secției 1 Poliție, fiind cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei trei au luat cu forța o fată de 15 ani, dintr-o stație de autobuz din centrul municipiului Cluj-Napoca, pe care au urcat-o, împotriva voinței ei, într-un autoturism BMW, care apoi a demarat în viteză, iar după câteva sute de metri, într-o intersecție, fata a sărit din mașina aflată în mers.

„Polițiștii au fost sesizați la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18.40, cu privire la faptul că o tânără care se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care ulterior a fost pus în mișcare. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, a coborât din autoturismul menționat și ar fi contrâns-o fizic pe tânără de 15 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, să urce în interiorul acestuia. După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecției străzilor Cuza-Vodă – Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere și a ieșit afară din interiorul autovehiculului.

În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului și a persoanelor implicate, iar în cursul nopții mașina indicată a fost depistată pe raza localității Ciucea, în județul Cluj. Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.

Un comentariu la „Un tânăr din Lugoj a răpit o minoră, dintr-o stație de autobuz

  • 16 ianuarie 2021 la 14:10
    Permalink

    Cine a privit atent intreaga filmarea vede clar cum sare un tigan din BMW,apoi fuge dupa o fata si o cara in masina.Toti cei din jur se uita ca boii, fara sa intervina,dar o tiganca cu un purandel dupa ea o rupe la fuga.Parerea mea e ca tiganca in cauza i-a anuntat pe cei din BMW ca a gasit o victima ,buna de bagat la produs si in timp ce ea o tinea pe fata la povesti,aia au venit sa o rapeasca.Apoi tiganca fuge.E una din metodele de racolare a proxenetilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.