Un semieșec și o victorie pentru fotbaliștii de la CSM Lugoj

Fotbaliștii de la CSM Lugoj au încheiat prima jumătate a turului  campionatului Ligii a IV-a Timiș cu o zestre de 25 de puncte, împărțind prima poziție a clasamentului cu CS Sânandrei Carani.

În această săptămână, CSM Lugoj a susținut două jocuri, încheiate cu o remiză pe teren propriu și o victorie în deplasare.

În intermediara de miercuri, contând pentru runda a 8-a, CSM Lugoj a pierdut primele puncte în actuala ediție de campionat, terminând la egalitate, 1-1, jocul disputat pe teren propriu cu CSC Millenium Giarmata. Golul formației din Luggoj a fost înscris de Dorin Mărmăneanu, în minutul 42, din penalty.

În etapa a 9-a, disputată sâmbătă, 23 septembrie, CSM Lugoj s-a impus, în minutele de prelungiri, cu 5-3, pe terenul formației CS Comloșu Mare. Pentru CSM Lugoj au marcat: Beniamin Dobra (min. 8), Raul Repede (min. 23), Valentin Grigore (min. 89), Laurențiu Bresneni (min. 90+2) și Andrei Rus (min. 90+7).

Etapa viitoare (30 septembrie), CSM Lugoj va întâlni, pe teren propriu, în derby-ul Ligii a IV-a Timiș, pe CS Sânandrei Carani, formație care, la fel ca trupa trupa pregătită de Arpad Laczko, a pierdut doar două puncte în această ediție de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.