Un nou scandal între clanurile de romi. Cinci persoane au fost duse la audieri

Continuă scandalurile între clanurile de romi, din Lugoj.

De această dată, conflictul a pornit, se pare, de la faptul că una dintre familii s-a simțit ofensată că nu a fost invitată la un botez organizat de cealaltă familie. De supărare, o persoană a intrat cu mașina în poarta imobilului aparținând familiei rivale, iar mai multe persoane au aruncat cu pietre către alt autoturism.

„În această dimineață, 18 august 2022, polițiștii din Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercație între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil. De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă și aparține uneia dintre familii”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Ca urmare, cinci persoane au fost duse la sediul Poliţiei Lugoj, pentru audieri, fiind efectuate cercetări în două dosare penale deschise pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru distrugere.
Totodată, oamenii legii desfășoară cercetări pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.