Un luptător de la CSM Lugoj, medaliat în Polonia

Luptătorul Ivan Guidea, de la CSM Lugoj, a urcat pe treapta a doua a podiumului, la Turneul internațional de lupte libere „Cupa Poloniei”.

Ivan Guidea a obținut medalia de argint la categoria 65 de kilograme.

La această competiție, care a mai reunit sportivi din Rusia, Belarus, Lituania, Tadjikistan și Polonia, România s-a situat pe primul loc în clasamentul pe națiuni.

Din lotul României, condus de antrenorii Anatol Guidea și Franț Andrei, pe podium au mai urcat: Răzvan Kovacs (medalie de aur la categoria 57 de kilograme), Maxim Vasilioglo (medalie de aur la categoria 74 de kilograme) și Omarkshab Nazhmudinov (medalie de aur la categoria 79 de kilograme).

Componenții lotului de lupte libere al României efectuează un stagiu de pregătire în Polonia, în vederea participării la Campionatul European de Seniori, care va avea loc, în perioada 10-16 februarie, la Roma (Italia).

Lugoj Expres Un luptător de la CSM Lugoj, medaliat în Polonia turneu internațional România Roma națiuni medalie lupte libere lupte Lugoj Ivan Guidea Cupa Poloniei CSM Lugoj Campionatul European

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.